Junior/ Medior Accountmanager (m/v)

Omschrijving

We zoeken een commerciële communicatieheld die vanuit een klein en ambitieus team grote klanten adviseert bij alles wat hen helpt te inspireren en overtuigen, of het nu gaat om een directeur hier in Nederland of de Europese Centrale Bank in Frankfurt. Jij zoekt de juiste oplossingen, houdt intensief contact en bent altijd op zoek naar manieren om grote en kleine accounts nóg beter te kunnen helpen. 

Je werkt 32 tot 40 uur per week in het hart van Rotterdam.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je helpt anderen een stap verder. Je bent oprecht geïnteresseerd, doortastend en weet wat ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Je vindt het leuk om de hele dag door mensen te spreken, mailen, bellen en verrassen.
 • Je bent commercieel vaardig. Je snapt dat wij alleen succesvol kunnen zijn als onze klanten dat zijn. Je zoekt naar nieuwe manieren om klanten te helpen en met hen te sparren. Daarbij heb je de gave om informeel én professioneel te communiceren. Debatrix is een voorbeeldbedrijf op het gebied van klantrelaties en jij bent degene die de stijgende lijn voortzet.
 • Je werkt gestructureerd, zelfstandig en resultaatgericht. Werken in een klein team waar je het verschil kunt maken, trekt jou meer dan anoniem opgaan in een grote organisatie. Je stelt zelf je prioriteiten op basis van onze waarden en doelen. Je denkt verder vooruit dan morgen dus zoekt manieren om zaken sneller en slimmer te doen.
 • Ten slotte heb je 1 tot 5 jaar relevante werkervaring, ben je sterk in de Nederlandse en Engelse taal en heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van communicatie, marketing, sales of psychologie.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

 • Je legt contact met bestaande en nieuwe klanten. Als vaste sparringspartner weet je waar hun opleidingsvraagstuk ligt en verwerk je deze in een helder voorstel.
 • Je bent tijdens de opdrachten verantwoordelijk voor de klant en blijft daarmee het belangrijkste aanspreekpunt. Zo leer je de klanten nog beter kennen en weet je hoe ze het beste geholpen zijn.
 • Meerdere aanvragen en projecten lopen tegelijkertijd, jij weet ervoor te zorgen dat accounts (van elk formaat) de juiste aandacht krijgen.
 • Daarnaast houd je elke maand contact met zo’n 20 accounts, waaronder enkele key accounts. Je belt hen regelmatig en wijst ze op handige en voor hen relevante tips en technieken. Zo help jij onze klanten en ontwikkel jij dagelijks jouw expertise op het gebied van overtuigende communicatie.
 • Je zorgt voor strategisch relatiebeheer. Voor vele organisaties zijn wij een vaste partner, van het opleidingstraject voor de marketingafdeling tot coaching van de IT-experts.
 • Je denkt mee over producten en processen. Hoe sluiten deze nog beter aan bij de wensen van de klanten?

In wat voor organisatie ga je aan de slag?

Debatrix is hard op weg de Europese leider te worden in het coachen en trainen van professionals in het overtuigend neerzetten van hun verhaal. Wij leren leiders en organisaties op hoog niveau presenteren, overtuigen en beïnvloeden.

Je komt terecht in een ambitieus en relatief jong team. Je werkplek bevindt zich in een herenhuis aan de Westersingel, midden in het centrum van Rotterdam. Onze experts begeleiden de absolute top van Europa, van multinationals en topondernemers tot de Europese Commissie. In Nederland zijn 60 van de 100 grootste organisaties klant van Debatrix.

We delen onze kennis continue. Zo ontvangen vele duizenden mensen elke week onze overtuigtip en publiceren we regelmatig in landelijke dagbladen. Bekijk hier onze recensie in het NRC over de troonrede. Op onze site vind je meer dan 800 artikelen, publicaties en tips.

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Dat geven onze opdrachtgevers ons ook terug: het afgelopen jaar was 97% van onze klanten (zeer) tevreden. Onze Net Promoter Score is +69% (gemiddeld is dat zo’n 5-10%). Kortom: mensen werken graag samen met jou en Debatrix.

Waar we voor staan

Je komt te werken in een ambitieuze omgeving, waar zelfstandig en resultaatgericht gewerkt wordt. Een goed gevoel voor humor wordt erg gewaardeerd.

Dit zijn dingen die we belangrijk vinden:

 • Inspiratie — goede ideeën kunnen de wereld veranderen. We bouwen samen aan een betere wereld door mensen te helpen hun ideeën inspiratie en overtuigingskracht te geven.
 • Happiness — alles voor een betere klantbeleving. Klanten vertrouwen ons om hen te helpen bij carrièrebepalende momenten in hun leven. De verwachtingen zijn hoog en het is aan om ons om die verwachtingen elke dag weer te overtreffen.
 • Expertise —  we verdiepen ons in overtuigende communicatie. Elke dag leren we meer over wetenschap, praktijk en resultaten. Alleen zo blijven we de beste in wat we doen.
 • Autonomie — ruimte om zélf beslissingen te nemen. De doelen moeten helder zijn, maar daarbinnen heeft iedereen de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf keuzes te maken. Beslissingen worden genomen door degene die het dichtst bij de klant staat.
 • Meesterschap — elke week 1% beter. We werken tot het werk af is en doen er steeds een schepje bovenop. Elke week proberen we dingen te vinden waardoor we ons werk weer 1% beter kunnen doen.

Wat bieden we jou?

Hier de praktische zaken nog even op een rij:

 • een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week;
 • goed salaris op basis van je ervaring;
 • veel verantwoordelijkheid;
 • jezelf ontwikkelen met (o.a. onze) opleidingen;
 • een inspirerende werkplek.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Job ten Bosch via (010) 414 8869. Je pitch  en LinkedIn-link of cv.

Waarom Debatrix

Hier alvast drie redenen* om voor Debatrix te kiezen:

100+ TED-sprekers kozen voor begeleiding door onze experts bij de presentatie van hun leven
Wij zorgen dat jij op cruciale momenten de beste versie van jezelf laat zien
Debatrix is opgericht door de wereldkampioen debatteren en door BusinessWeek geplaatst bij de meest veelbelovende organisaties van Europa

Nog niet overtuigd? Dan geven we je direct drie nieuwe redenen !

*Meer dan drie redenen werkt averechts bij het overtuigen